Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog
Informatii
Marci produse

Livrare si Plata

 
Toate produsele comandate de pe site-ul nostru se vor livra direct catre dvs. folosind serviciul de curierat rapid Fan Courier Express.
 
Comenzile vor fi livrate in sistem door to door intr-un interval de 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii. Plata produselor se va face la livrare in sistem ramburs, in acest sens firma de curierat va emite chitanta pentru factura.

Costurile unei expeditii:

- Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile ce contin produse comercializate si livrate de smileGSM, iar valoarea acestora depaseste suma de 100 lei.
Livrarea este posibila doar in localitatile unde FanCourier nu percepe taxa pentru km. suplimentari. Click aici pentru a consulta lista de localitati. In cazul in care localitatea in care urmeaza sa fie trimisa comanda dvs. nu se afla in lista de localitati fara km. suplimentari a FanCourier, veti fi contactat pentru a fi informat despre pretul livrarii.

 - Pentru comenzi cu valoare totala mai mica de 100 de lei, se va aplica un cost de transport de 12 lei (in localitatile unde FanCourier nu percepe taxa pentru km. suplimentari). Click aici pentru a consulta lista de localitati. In cazul in care localitatea in care urmeaza sa fie trimisa comanda dvs. nu se afla in lista de localitati fara km. suplimentari a FanCourier, veti fi contactat pentru a fi informat despre pretul livrarii.


La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata) este obligatoriu ca titularul comenzii sa prezinte actul de identitate:
- Pentru persoane fizice este necesara prezentarea actului de identitate;
- Pentru persoane juridice este necesara prezentarea actului de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.
spacer
Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de SEP GSM S.R.L., CIF: 29907904, Reg.Com: J8/378/2012