Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog
Informatii
Marci produse

Termeni si conditii


Conditii generale pentru utilizarea site-ului www.smilegsm.ro


1. Utilizarea site-ului
Se pot utiliza materialele si informatiile continute de site-ul  "www.smilegsm.ro” numai în interes personal, necomercial dar cu condiţia să nu modificaţi simbolurile şi textul cu privire la copywrite şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale. Nu se pot modifica în niciun mod materialele din acest site. Nu se pot reproduce, expune public sau distribui aceste materiale in scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau alte retele de calculatoare, în orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. SEP GSM S.R.L. şi utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark şi alte legi.


2. Folosirea informaţiilor
Informatiile provenite de la utilizatori (altele decât datele cu caracter personal) sunt tratate ca neconfidenţiale şi ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informaţiile în orice scopuri, incluzând reproducerea şi publicarea, precum şi utilizarea ideilor în orice scopuri, inclusiv comerciale.Astfel, în cazul în care cei care acceseaza documentele produse de proprietarul acestui site intervin cu întrebări, comentarii, sugestii sau alte informaţii de acest tip, în legatură cu conţinutul unui material, aceste informaţii vor fi considerate drept non-confidenţiale iar proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligaţie legată de asemenea informaţii, având libertatea de a reproduce, utiliza, publica şi distribui informaţiile respective fără nici o restricţie. Proprietarul acestui site va avea libertatea de a utiliza, în orice scop, ideile, conceptele, know-how-ul şi tehnicile mentionate în aceste informaţii.


3. Utilizarea listei de discuţii
S.C. SEP GSM S.R.L.  nu este obligata, să monitorizeze sau să revizuiască zone ale site-ului unde utilizatorii transmit, afisează informaţii sau comunică cu alţii. S.C. SEP GSM S.R.L. nu va avea nici o răspundere cu privire la conţinutul acestor mesaje, indiferent dacă se află sau nu sub incidenţa legii dreptului de autor, intimităţii, obscenităţii sau care violează legea sau lezează drepturile omului. S.C. SEP GSM S.R.L. îşi rezervă dreptul de a şterge mesajele care includ materiale abuzive, defăimatoare, obscene sau pe care le consideră inacceptabile.


4. Legăturile spre alte site-uri

Legaturile spre alte site-uri sunt oferite pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. S.C. SEP GSM S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, S.C. SEP GSM S.R.L. nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, programele si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.


5. Mărcile
Produsele, logo-urile şi nume de firme menţionate în site sunt mărci ale respectivilor proprietari. Produsele vandute pe site-ul www.smilegsm.ro sunt produse compatibile cu exceptia celor originale, unde este specificat acest lucru.


6. Promoţiile si ofertele
Toate promoţiile si ofertele sunt supuse disponibilităţii şi inventarului. S.C. SEP GSM S.R.L. îsi rezervă drepturile să schimbe, altereze sau să anuleze promoţiile si ofertele curente la orice moment, fără anunţ în prealabil.


7. Disclaimer
S.C. SEP GSM S.R.L. face eforturilor de a publica informaţii veridice pe acest site. S.C. SEP GSM S.R.L. nu işi asumă responsabilitatea pentru acurateţea şi integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site, poate face schimbări în materialele şi serviciile din acest site sau în produsele şi preţurile descrise, oricând fără un anunţ în prealabil. Unele materiale si servicii din acest site ar putea sa nu mai fie actuale. S.C. SEP GSM S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site.


8. Limitarea responsabilităţilor
S.C. SEP GSM S.R.L., cat si furnizorii sai sau alte parti mentionate pe acest site nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi generate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii materialelor, informatiilor sau serviciilor continute pe acest site.

 
9. Legile aplicabile
Site-ul "www.smilegsm” funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului roman, conformându-se dispoziţiilor Legii 365 /2002 privind comerţul electronic şi a Hotărârii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comerţul electronic. Conţinutul lui este permis spre utilizare şi potrivit oricărei zone externe României. Cei care vizitează site-ul o fac pe propria răspundere şi sunt responsabili pentru încalcarea legilor şi regulamentelor locale.Orice tentativă de acces neautorizat la pagina web şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.
 
Toti utilizatorii site-ului "www.smilegsm.ro” se obligă să respecte prezentele condiţii generale pentru utilizarea site-ului. Dacă nu sunteţi de acord cu prezentele condiţii generale vă rugăm să nu continuaţi accesarea site-ului. 
 
spacer
Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de SEP GSM S.R.L., CIF: 29907904, Reg.Com: J8/378/2012