Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog
Informatii
Marci produse

Confidentialitatea Datelor

SEP GSM SRL  in calitate de autor, proprietar, administrator al smilegsm.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul smilegsm.ro  in vederea efectuarii de plasare comenzi pe magazinul online smilegsm.ro.

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SEP GSM SRL, persoana juridica româna, cu sediul Brasov, str. Calea Feldioarei 24, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Daca avem acceptul prelucrarii datelor dvs, veti fi anuntat via e-mail daca prezenta politica se modifica in viitor.

Care este scopul colectarii de date Personale?

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SEP GSM SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
- pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acesta;
- inscrierea in programul de fidelizare sau program de discount;
- transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de mesaje de tip e-mail marketing (newslettere);
- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele de pe web-site-ul sepmobile.ro;
- asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra;
- facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
- transportul in siguranta a produselor achizitionate;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii sau dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

SEP GSM SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SEP GSM SRL si ale site-ului smilegsm.ro.


Ce date colectam?

In intreaga noastra activitate, ne ghidam pe conceptul ‘privacy by design’. Incercam sa reducem la minimul necesar datele personale colectate si stocate. In acelasi timp facem eforturi constante de imbunatatire si actualizare a securitatii site-ului smilegsm.ro

Astfel, dupa caz, colectam urmatoarele date: nume/prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare/facturare si parola contului dumneavoastra. Mentionam ca, parola este criptata si nu o putem vizualiza. Astfel, in cazul in care o uitati, nu va putem ajuta decat prin ghidarea in procesul de a o resta cu ajutorul functiei de ‘Am uitat parola’.

In cazul in care va abonati la newsletterul smilegsm.ro, adresa dumneavoastra de e-mail va fi mentinuta si pe platforma serviciului de e-mail marketing MailChimp.com. Serviciul respecta toate normele europene in ceea ce privesc datele cu caracter personal si lucrul cu acestea.

Cat timp pastram datele colectate?

Datele colectate sunt mentinute in siguranta pana in momentul in care dumneavoastra ne cereti stergerea acestora prin intermediul functiei de stergere cont sau printr-o crerere explicita catre contact@smilegsm.ro.

De asemenea facem curatenie periodica in baza noastra de date, pentru a ne asigura ca nu mentinem date necesare, invechite sau irelevante in cadrul magazinului.

Cine are acces la datele introduse?

Acces la datele dumneavoastra aveti dumneavoastra prin intermediul contului de client (unde puteti modifica, elimina sau adauga date) si operatorii nostri, care folosesc datele strict cu scopul de a duce la bun sfarsit comenzile dumneavoastra.

Unele date pot fi impartasite cu terte parti, precum servicii de curierat pentru a completa online scrisorile de transport. Acest lucru este necesar pentru a va putea procesa si livra produsele achizitionate.

Cum puteti intra in posesia datelor?

Pentru a obtine o copie a datelor mentinute in cadrul site-ului smilegsm.ro, va rugam sa ne notificati via e-mail la contact@smilegsm.ro. Va vom adresa o serie de intrebari despre contul dumneavoastra de client, pentru a ne asigura de faptul ca sunteti persoana cu drept de a primi si vizualiza datele. Apoi in maxim 7 zile lucratoare, va vom livra datele via e-mail.

Cum puteti sterge sau modifica datele stocate de noi?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti solicita in scris, prin trimiterea acesteia la adresa de email contact@smilegsm.ro.

Modificarea Datelor

Pentru a fi siguri ca nu vor exista probleme in ceea ce privesc comenzile online efectuate pe smilegsm.ro, va rugam sa va asigurati ca datele dumneavoastra din contul de client sunt valide si mereu actualizate. De asemenea, va putem ajuta cu acest lucru – pentru operatiuni de modificare date va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@smilegsm.ro.

Formularul de profil al utilizatorului contine câmpuri care pot fi editate în cazul în care doriti sa modificati sau sa completati datele pe care le-ati furnizat la crearea contului. Daca însa doriti sa renuntati la contul dumneavoastra complet, va rugam sa scrieti un e-mail la contact@smilegsm.ro. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, în scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Refuzul dvs. determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate de SEP GSM SRL.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii numai de catre SEP GSM SRL pentru scopurile mai sus mentionate.

Stergerea datelor

Conform legii, aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra de pe site-ul nostru sau contul. ATENTIE! Odata cu stergerea contului se pierd definitiv datele personale tinute pe smilegsm.ro, istoricul de comenzi, lista de produse favorite si alte date legate de contul dumneavoastra.

Pentru dezabonarea de la newsletter-ul smilegsm.ro, va rugam  sa ne comunicati faptul ca doriti sa va dezabonati cu un e-mail la adresa contact@smilegsm.ro.

Va rugam sa tineti cont ca, datorita Ar.1 din Legea contabilitatii nr.82/1991 , nu putem sterge facturile emise mai repede de 10 ani. Documentele sunt tinute in siguranta, in arhiva proprie.

Consimtamantul dumneavoastra

In momentul inregistratii unui cont de client sau abonarii la newsletter, veti fi rugat sa bifati casuta de confirmare in mod expres a consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, ne permiteti sa inregistram datele dumneavoastra, ce vor fi folosite doar in scopurile mai sus mentionate.

Puteti revoca si retrage consimtamantul dumneavoastra in orice moment doriti prin stergerea contului de client, dezabonarea la newsletter si notificandu-ne via e-mail la adresa contact@smilegsm.ro.

Masuri de preventie si securitate

sepmobile.ro  se angajeaza sa nu trimita spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Serverele pe care web-site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SEP GSM SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata, prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate datele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Pentru a preveni probleme privind securitatea datelor efectuam impreuna cu echipa tehnica si DPO-ul nostru (sau OPD – Ofiter pentru Protectia Datelor) constant audituri de securitate asupra platformei si serverului ce gazduieste magazinul online smilegsm.ro si facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne mentine un grad ridicat de securitate.

De asemenea, pe toate paginile magazinului este disponibila doar conexiunea de tip HTTPS cu un certificat SSL valid, conexiunea dumneavoastra catre magazin este permanent criptata folosind un algoritm SHA256, cu o cheie de tip RSA (2048 biti).

Intrebari aditionale

Pentru orice nelamurire, neintelegere sau problema legata de experienta dumneavoastra sau datele dumneavoastra privind magazinul online smilegsm.ro, nu ezitati sa luati legatura cu noi la adresa de e-mail contact@smilegsm.ro.
spacer
Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de SEP GSM S.R.L., CIF: 29907904, Reg.Com: J8/378/2012